Test din hastighed med en bredbåndsmåler

bredbåndsmåler

Test din hastighed med en bredbåndsmåler

Test din bredbåndshastighed

Mange af mine vener og bekendte, har et hurtigt bredbånd til rådighed. Vi benytter det til at gå på internettet, læse aviser, se serier og film og meget andet. Bredbåndsforbindelse er faktisk ikke til at undvære længere. Efter jeg foretog en hastighedstest på en bredbåndsmåler på nettet, kunne jeg godt se at min forbindelse var alt for langsom.

Stabil internet forbindelse

Det vigtigste ved en internetforbindelse er, at det er stabil. Den skal til at regne med, så du ikke misser noget, fordi internettet ikke fungerer. Det er ligeledes af stor betydning, at forbindelsen er af høj hastighed. Det er ret varierende hvilken hurtighed, man har behov for. Det er individuelt, hvad man anvender sin bredbåndsforbindelse til. Er det for eksempel mest læse nyheder, er det ikke nødvendigt med lige så effektiv bredbåndsforbindelse, som hvis du spiller nogle tunge videospil.

Der eksisterer adskillige firmaer der udbyder bredbånd. Ved mange af dem har du desuden mulighed for at abonnere på din bredbåndsforbindelse, TV og mobilabonnement samme sted. At have det hele samlet et sted kan ofte være billigere.

Har du været ved samme bredsbåndudbyder og haft den samme forbindelseshastighed i flere år, kan det blive smart at tjekke op på den pris, du giver for dit bredbånd. Bredbåndshastigheden stiger meget ofte, og omkostningerne dykker efterhånden. Derfor er der en god åbning for, at du kan få en bedre abonnement nu.

Konkurrencen mellem udbyderne af bredbånd er benhård, så mon ikke nu nuværende udbyder har mulighed for at matche en billigere pris, hvis du gør dem opmærksom på det.

Der er variation mellem fibernet, kabelbredbånd og mobilbredbånd.

Fiberinternet er det seneste inden for bredbåndsforbindelse. Med fibernet kan du være sikker på, at din hastighed på internet hele tiden er ens. Fiberinternet kan i enkelte tilfælde koste mere end de andre muligheder, men det er alligevel en god idé at gennemsøge markedet herfor.

Bredbånd via kabel er bredbånd via dit antennestik. Med kabelinternet kan du både modtage fjernsyn og internet. Ulempen ved kabelinternet er, at det kan arbejde langsomt under større belastning, hvis mange er på nettet samtidig.

Mobilbredbånd. Mobilbredbånd er internet, du kan have med dig på farten. Mobilbredbånd fungerer over mobilnetværk. Du skal kun være i besiddelse af et simkort og en smartphone, tablet eller computer, og så kan du komme på internettet alle steder. Det er på den måde utrolig let, men også en smule mere utilregneligt.

De fleste vælger at have enten kabel eller fiberinternet i hjemmet, og så tager de deres mobilbredbånd med når de er ude. Mobilt bredbånd er som oftest begrænset til et vist antal GB, og derfor er det ikke det mest belejlige, når der skal ses film eller serier på nettet.

På den anden side er mobil bredbånd virkelig smart at have med når man er væk hjemmefra, og man skal have hjælp til at finde vej eller tjekke instagram osv. i løbet af dagen.