Bonuslån.dk låner dig op til 10.000 kr.

Lån op til 10.000 kroner med bonuslån – nemt og hurtigt!

Står du og mangler penge til en ny telefon eller computer? Trænger du til at komme væk fra hverdagen men har brug for lidt finansiering til drømmeferien? Har du pludselig nogle ekstra udgifter, du ikke havde forudset? Med et bonuslån kan du rette op på dine problemer, og det er endda både nemt og hurtigt!
Der er mange forskellige lånetyper derude efterhånden, og det kan være meget svært som forbruger at navigere rundt i, hvilket lån man skal vælge. Her kan du læse med og blive klogere på bonuslån, hvordan det fungerer, hvor meget du kan låne, og om det eventuelt kan være den rette forbrugslån for dig.

bonuslaan

Hvad er bonuslån?

Bonuslån er en nem og hurtig måde at låne penge på, hvis du har brug for ekstra til det, du lige mangler. Det kan til tider være svært at få økonomien til at hænge sammen, især hvis der pludselig dukker en ekstraregning op, du ikke havde regnet med.
Med et bonuslån kan du lynhurtigt få fingre i de penge, du har brug for. Du kan låne fra 100 kroner op til 10.000 kroner, og det tager næsten ingen tid. Pengene betales tilbage på månedsbasis i fire rater. Du kan bare gå ind på Bonuslåns hjemmeside og ansøge, og kan du godkendes til at optage et lån, kan du have pengene på din konto inden for bare en times tid i åbningstiden. Det gælder også weekender, så du behøver ikke vente helt til mandag med at få dine penge.

Hvem kan få et bonuslån?

Det er supernemt at låne penge hos Bonuslån, men du skal naturligvis opfylde visse krav, ligesom hvis du låner penge et hvilket som helst andet sted. For at kunne tage et bonuslån skal du først og fremmest være fyldt 20 år, og du må ikke være registreret i skyldnerregistre såsom RKI eller Debitor Registret. Du skal ligeledes være dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse, og du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse.

Dernæst skal du også have dansk telefonnummer samt en aktiv e-mailadresse, dansk bankkonto, som pengene kan udbetales til og NemID, som bruges til ansøgning.
Opfylder du disse krav, er du godt på vej til at få et bonuslån. Alt du skal gøre er at gå ind på hjemmesiden, og derfra kan du komme i gang helt enkelt.

Sådan ansøger du om et bonuslån

Du skal ikke igennem lange og besværlige procedurer for at ansøge om et lån hos Bonuslån, alt det kræver er bare, at du opfylder kravene ovenfor, så kan du hurtigt ansøge direkte fra hjemmesidens forside. Vælg der, hvilket beløb på op til 10.000 kr. du ønsker at låne. Under beløbet kan du klikke af mellem valgmuligheder for, hvornår du ønsker at betale af på lånet første gang. Til højre kan du læse detaljer om lånet, altså selve lånebeløbet, den månedlige ydelse, kreditomkostninger og den samlede tilbagebetaling. Der kan du også se ÅOP i procent samt hvornår du første gang skal betale af på lånet og hvor længe, lånet løber.
Når du har dannet dig et overblik over dit bonuslån og diverse tal, klikker du bare på ’ansøg nu’, og så er du klar til at indtaste dine personlige oplysninger og kun fem simple skridt fra at få dit bonuslån.

Bonuslån med omtanke

Før enhver beslutning om et lån anbefales du naturligvis at sætte dig godt ind i betingelserne for lånet og for, hvor lang tid du skal bruge på tilbagebetaling, samt hvor meget du ender med at betale for dette lån. Det er sådan set underordnet, om du låner i din egen bank eller et sted på nettet, for du må altid tænke dig godt om og sikre dig, at dette giver mening for dig, og at din økonomi kan hænge sammen, imens du betaler af på dit bonuslån.

Gennemsigtigt bonuslån

Bonuslån har mange fordele lige fra nem ansøgningsproces, hurtig udbetaling og god service. Det er også vigtigt, at du let kan gennemskue, hvad lånet vil koste dig, så du føler dig sikker i din beslutning. Husk, at der også er folk ansat hos Bonuslån til at hjælpe dig, og kundeserviceafdelingen har åbent mandag til tirsdag 09.00-18-00 og onsdag til fredag 09.00-14.00. Du kan altså bare ringe til dem eller skrive med dem online på deres chat, så vil de besvare alle dine spørgsmål om bonuslån eller hjælpe dig med ansøgningsprocessen. Har du brug for ekstra penge, så kig forbi Bonuslån i dag!