Bedste forbrugslån

Bedste forbrugslån

For at optage det bedste forbrugslån gælder det om, at du gør dig nogle tanker omkring din specifikke situation. Er det vigtigst for dig at optage et stort forbrugslån, sådan alle dine drømme kan opfyldes? Er det vigtigere at optage det billigst mulige lån med færrest renter og gebyrer? Eller er det i stedet vigtigt for dig være helt sikker på, at du kan overholde forbrugslånets løbetid? Gør dig nogle tanker omkring netop dine lånebehov, og det vil være langt nemmere at optage et godt forbrugslån. Vi giver dig her nogle tips til, hvad du netop bør gøre dig nogle tanker omkring.

Her finder du det bedste forbrugslån

Den allerbedste måde at finde det bedste forbrugslån på er ved at sammenligne priser på Superkredit. På denne måde får du undersøgt markedet og sikrer dig, at du ikke vælger det dyreste lån. Her kan du med fordel anvende en sammenligningsside, hvor du får et overskueligt overblik over netop dine lånemuligheder.

For at få de bedste lånemuligheder gælder det om at have en stabil og fast økonomi. Herved vil låneudbyderne nemlig vurdere dig bedre til at tilbagebetale lånet igen, hvilket er en stor fordel. Består din økonomi af fællesøkonomi med f.eks. en ægtefælle, vil dette ligeledes forbedre dine lånevilkår.

Vigtigt at holde øje med forbrugslånets ÅOP

Når du skal optage et forbrugslån, vil du i de fleste tilfælde ikke blive bedt om at stille sikkerhed. Det betyder, at låneudbyderen løber en større risiko – og dette betyder også, at rentesatsen er højere ved forbrugslån end andre lånetyper. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at holde øje med forbrugslånets ÅOP.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, hvor renter og renters rente, engangsomkostninger og administrationsomkostninger er medregnet. Dette gør det nemmere for dig at sammenligne forbrugslån med hinanden, da det er et udtryk for, hvad forbrugslånet rent faktisk kommer til at koste dig.

Har du flere lån? Så saml dem

Hvis du har flere forskellige lån, kan det faktisk være særdeles fordelagtigt for dig at samle dine lån til ét. Samlelån giver dig bedre overblik over dine lån, samtidig med du typisk sparer penge. Dette skyldes, at langt de fleste samlelån har en lav rente. Mange danskere har efterhånden fået øjnene op for dette, og derfor er antallet af samlelån steget gennem de seneste fem år. Her kan du samle dine lån, hvis du ønsker at nyde godt af samlelånets fordele.

Helt konkret er et samlelån et begreb for, at alle dine lån samles hos én långiver i ét lån. Dette kan være med til at give dig færre bekymringer i hverdagen. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvordan samlelånet reelt set foregår. Enten kan låneudbyderen vælge at betale pengene til din private konto, hvorefter du har ansvaret for at indfri din gæld hos långiverne. Andre låneudbydere indfrier gælden direkte hos dine kreditorer – og her bliver pengene altså ikke udbetalt til din private konto.

Generelt vil din ÅOP blive lavere, når du vælger at samle dine lån – blandt andet fordi renten bliver bedre, og du kun skal betale gebyrer til én långiver.