Aurora Lån – RKI ingen hindring

Aurora Lån tilbyder dig et hurtigt og nemt lån online

Aurora Lån står for kautionistbaserede lån som før i tiden. Får du brug for et lån på mellem 8000 og 50.000 kr. kan du benytte dig af Aurora Låns hurtige service. Find en kautionist og ansøg om et lån – pengene kan udbetales indenfor et døgn.

aurora lån

Aurora Lån – få støtte når du har brug for det

Vi kender vel næsten alle til at mangle penge på et eller andet tidspunkt. Det kan være på et uheldigt tidspunkt, hvor man har brug for støtte til eksempelvis en uforudset udgift.

Det kan også være, man mangler økonomi til udbetalingen på en lejlighed eller en bil. I sådanne tilfælde kan det betyde meget, om man er i besiddelse af pengene eller ej. Ofte vil man forpasse sine muligheder for en lukrativ handel, hvis man først er nødt til at spare pengene op.

Man kan selvfølgelig låne pengene i sin egen bank. Men har man allerede ét eller flere lån i sin bank, vil man måske ikke blive bevilget flere lån. Det kan også være en tidskrævende proces at låne penge i en bank. Du skal under alle omstændigheder forbi en rådgiver først. Man skal i den forbindelse redegøre for, hvad man skal bruge pengene til.

Mange benytter sig af andre og hurtigere udbydere af lån, end deres egen bank. Aurora Lån er en af mange muligheder for at låne penge online – nemt og hurtigt.

Her behøver du ikke ringe til din bank eller måske endda møde op fysisk. Låneprocessen foregår udelukkende online. Du præsenterer Aurora Lån for dine ønsker og sender relevant dokumentation. Indenfor samme dag kan du både have svar og udbetaling på plads.
Det lyder nemt – og det er det også. Læs i denne artikel nærmere om, hvad Aurora Lån er for en størrelse.

Aurora Lån – 100% online og kautionistbaseret

Hører du til dem, som mener at gammeldags manuelt papirarbejde hører fortiden til, så er Aurora Lån noget lige for dig. Her kan du gennemføre en låneproces 100% online. På den måde kan det hele også gå meget hurtigt med at få effektueret dit lån.

Men i virkeligheden er selve hovedtanken bag Aurora Lån gammeldags. Før bankernes nuværende elektroniske kreditscore-system, var det et spørgsmål om personlig tillid, om man kunne låne penge. Gennem samtaler og dermed personlige relationer og tillid, indledte man beslutninger om udlån.

Det var altså et mere fleksibelt system end det nuværende, hvor alle kunder har en bestemt score på en skala. Vil man låne penge, er det altså med at have den rigtige kreditscore. Det har f.eks. både noget med økonomisk historik og alder at gøre, om man kan blive bevilliget et lån.

Tidligere ville bankerne også bede om en ekstra person til at stå inde for et lån sammen med dig. Du var altså ikke ene om at underskrive en låneaftale. På den måde fordoblede bankerne sikkerheden for, at lånet blev indfriet rettidigt, når flere personer hæftede for det. Det var gerne et nært familiemedlem, som på den måde kautionerede for dit lån.

Aurora Lån har ikke glemt de gode gamle dage. De ved, hvordan det føles at blive afvist på grund af en for lav kreditscore. Derfor har man opbygget et online kautionistbaseret lånesystem – præcis som førhen i bankerne.

Det fører mange fordele med sig. Med en kautionist ved din side, kan du blive bevilliget hurtige og større lån. Er du registreret i RKI eller debitorregistret vil en kautionist også kunne hjælpe dig til at modtage økonomisk støtte fra Aurora Lån.

Hvem kan kautionere for dit lån?

Vælger du at benytte dig af Aurora Lån, får du brug for en person til at kautionere for dig. Det kan ikke være hvem som helst – du kan altså ikke finde en tilfældig person på gaden, som skriver under sammen med dig.

Din personlige kautionist skal have en nær relation til dig. At kautionere økonomisk for andre, betyder at man stiller sig økonomisk til rådighed, hvis det skulle knibe med at afdrage på lånet rettidigt. Det er derfor en kæmpe tillidserklæring at stille sig til rådighed som kautionist – og den anden vej rundt.

Du kan få et familiemedlem, en ven eller kollega til at kautionere for dit lån. Personen skal være boligejer og mellem 18-75 år gammel. Din kautionist må ikke være registreret i RKI eller i en tilsvarende debitordatabase. Han/hun skal altså have en god kreditvurdering og være i stand til at betale ydelserne på lånet.

Kan du finde en person med relation til dig, som opfylder disse betingelser, står dørene åbne for at låne penge i Aurora Lån – også selvom du selv måtte være registreret i RKI.

Stoler din kautionist på dig, så gør Aurora Lån det også. Kan du ikke indfri dit lån rettidigt, vil det være din kautionist, der overtager betalingen af ydelserne.
Efter du har udfyldt din ansøgning og fået den godkendt, skal din kautionist registrere sig. Herefter vil de sidste skridt på vej mod at bevilge dit lån blive taget. Aurora Lån vil tag en personlig snak med din kautionist for at sikre sig, at alle detaljer er på plads.

Et lånesystem baseret på beslutninger af virkelige mennesker

I stedet for at lade en graf på en computer afgøre, om du er egnet til at låne penge eller ej, er Aurora Lån baseret på at virkelige mennesker sidder med den afgørende beslutning. Forestil dig, at du befinder dig marginalt på den forkerte side i en banks kreditscore-system. Her vil din ansøgning om et lån blive afvist.

Med personlige vurderinger, vil du opleve et mere fleksibelt lånesystem. Det kautionistbaserede lånesystem gør, at det at låne penge bliver et anliggende mellem flere personer – og ikke kun et spørgsmål om at have en god kreditscore.

Det er ligegyldigt, om du er privat erhvervsdrivende eller måske studerende. Det vigtige er, at du kan finde en kautionist, som kan stå inde for dit lån sammen med dig.

Du kan altså indlede din låneproces med at præsentere dine tanker for et familiemedlem eller en nær ven. Herefter vil Aurora Lån tage samtaler med jer og afslutningsvis basere deres beslutning på sund fornuft – ud fra samtalerne med jer og den nødvendige dokumentation.

Hvad nu hvis det ikke går som planlagt?

Hvis en betaling bliver forsinket, vil du modtage en påmindelse, som hos enhver anden låneudbyder. Herefter vil du i samarbejde med Aurora Lån finde frem til en fremgangsmåde, som begge parter kan være tilfredse med.

Det er en prioritet at stoppe en forsinket betaling, før den udvikler sig til at blive et større problem.
Din kautionist hæfter i sidste ende for manglende indbetalinger. Det er derfor af højeste vigtighed, at du kontakter Aurora Lån, hvis noget ikke skulle gå ifølge den på forhånd lagte plan.

Så meget kan du låne

Du kan låne fra 8000 og helt op til 50.000 kr. hvis du opfylder betingelserne og Aurora Lån beslutter sig for at låne dig det maksimale beløb.

Desuden kan du selv vælge, hvor lang din låneperiode skal være. Din låneperiode kan strække sig helt op til 60 måneder. Det behøver altså ikke være lån med en kort tidshorisont, du opretter hos Aurora Lån.

Husk dog på, at du i sidste ende hænger på et dyrere lån, hvis du vælger at afdrage over lang tid. Det vil altid være billigere at låne penge, hvis du indfrier lånet igen indenfor en nær fremtid.
Læg en realistisk plan for dit lån. Kan du ikke betale dine ydelser til tiden vil din kautionist stå til ansvar for dine manglende betalinger.

Låneprocessen – trin for trin

Du skal følge nogle simple trin for at oprette et kautionistbaseret Aurora Lån.
For det første skal du udfylde en simpel og hurtig ansøgning på hjemmesiden.

Du skal fortælle hvor meget du ønsker at låne – herefter vil Aurora Lån udbede sig relevante personlige oplysninger.

Når du har udleveret de efterspurgte oplysninger, som oplysninger om bolig og indtægt, vil Aurora Lån hurtigt træffe en afgørelse på din forespørgsel. Vil man gå videre med dine ønsker, vil pengene blive lagt til side.
Herefter følger det andet trin i processen. Din kautionist vil nu modtage et unikt link, som han/hun skal bruge til at oprette sig. Her skal din kautionist redegøre for sig selv på samme måde som dig. Afslutningsvis vil kontrakten skulle underskrives.

Bliver din kautionist vurderet som egnet, vil du modtage svar med det samme. Det hele foregår online for at maksimere effektiviteten. Til sidst vil der blive foretaget et par afsluttende personlige samtaler med dig og din kautionist for at sikre, at alt er på sin plads.

Lånet vil i sidste ende blive udbetalt på din kautionists konto. Dette sker for at forhindre svindel.

Både dig og din kautionist vil løbende modtage underretninger i form af udskrifter gennem låneperioden. I vil også begge blive kontaktet, hvis noget ikke går efter planen.

Så simpelt og hurtigt er det at oprette et Aurora Lån. Husk altid at låne penge på en ansvarlig og fornuftig måde. Sæt dig ned med din kautionist og læg en realistisk plan for tilbagebetalingen. Det kan betyde en forskel på mange penge, om du kan indfri dit lån til tiden eller ej.