Bethard betting bonus

Scor en favorabel velkomstbonus

Begynder det at krible i spillelysten for at tilmelde dig Bethard Sport, er det værd at tage med, at du kan få fingre i en helt fin velkomstbonus.

Få 100% lagt oven i din første indbetaling på din spilkonto – dog maksimalt 1000 kr. Så er der da lidt at komme i gang for. Se eventuelt din bonus som en slags prøvepenge, hvor du ikke risikerer dine egne finanser.
Prøv nogle former for væddemål af, som du på forhånd ikke er så meget hjemme i. Det kan også være, du finder smag for spil på sportsgrene, som du ikke anede du interesserede dig for.

Dit minimum for første indbetaling er 100 kr. Du kan derfor vælge at lægge småt ud ved at indbetale 100 kr. og få 100 kr. ekstra som velkomstbonus.

Der gælder naturligvis regler og vilkår for brugen af din velkomstbonus, som du kan læse om her. Du skal gennemspille dit bonusbeløb et vist antal gange, før du kan gøre krav på at udbetale en eventuel gevinst. Du kan ikke bare indbetale et beløb, score en bonus og så trække det hele tilbage på din bankkonto igen. Sådan er det indenfor gambling – man skal sætte penge på spil for at vinde. Vindere tør bare mere …

Bethard betting bonus

Bethard Puls Bet

Som noget relativt unikt tager Bethard Sport live-betting til et helt nyt sted. De kalder det for Puls Bet og det er helt simpelt og meget nervepirrende.

Konceptet tager udgangspunkt i, at du ofte under afviklingen af en sportskamp får en mavefornemmelse for, hvornår den næste store begivenhed indtræffer. Man får på en måde en puls, som banker i samme takt som kampen.

Fornemmer du, at der bliver scoret indenfor de næste 30 sekunder, kan du spille på det. Du kan også se lidt længere ud i fremtiden, hvis du fornemmer, at der scores i løbet af de næste 1, 5 eller 10 minutter af kampen.
Jo kortere tidshorisont – des højere odds. Der er guld at hente for dem med sportspulsen på plads.

Spil også på langsigtede vinderspil

Naturligvis er der også rigeligt at komme efter for gambleren med tålmodighed og ro i sindet. Det hele behøver ikke handle om at få afklaret, om man har vundet eller tabt lige med det samme.

Du kan sætte dine indskud på vinderskud med en lang tidshorisont. Spil eksempelvis på, hvem der vinder Tour de France 2019 allerede nu. Meget kan selvfølgelig nå at ske inden da, så det kan være, du kan score dig et favorabelt odds på den konto. Det er altid rart at have lidt i banken til senere.
Eller hvad med at spille på allerede nu, hvem der løber afsted med titlen som tysk mester i basketball til næste år? Der er som sagt noget for enhver smag på Bethard Sport.

Hop med på trenden – sæt dine penge på E-Sport

Sporten, hvor der konkurreres i computerspil, kaldes for E-Sport. Det er den hurtigst voksende sportsgren på verdensplan. Nye hold og events skyder op overalt og du kan også være med.

Det er relativt nyt at man kan sætte sine penge på udfald af kampe indenfor E-Sport. Udvalget er stadig ikke overvældende stort, men det går kun én vej herfra. Du kan stadig nå at komme med på vognen relativt tidligt og opbygge en omfangsrig viden omkring sporten. Det vil betyde økonomisk gevinst på den lange bane, da grundlæggende viden om de forskellige sportsgrene er alfa og omega, hvis du vil se dine bets gå hjem.

Få endnu flere væddemål til de største kampe

Hver dag vil udvalgte begivenheder være genstand for særlig fokus fra Bethard Sport. Det vil være sportskampe, hvor særligt mange mennesker vil følge med foran skærmen eller som besøgende på stadion.

På disse udvalgte kampe har du mulighed for at spille på et endnu større udvalg af væddemål, end du eller allerede har i forvejen. Du kan også følge kampens udvikling mere detaljeret end sædvanligt i afdelingen for live odds.
Highlightede kampe finder du øverst i sportsafdelingen hos Bethard. Der er rigeligt at tage stilling til, hvis du bare skal spille på en lille del af de mange mulige udfald.

Odds Boost

Bethard Sport gør i kategorien Odds Boost opmærksom på, når der er højere odds at hente, end hvad man normalt ville kunne forvente. Her angives oddset før det blev boostet sammen med det forhøjede odds. Herefter er det så op til spilleren selv at vurdere sandsynligheden for at det tilbudte odds vil give gevinst.
Det er som oftest spillerens eget job at spotte særligt attraktive odds. Her tilbydes du den service at få dem serveret på et sølvfad. Det er naturligvis også en form for lokkemad at lægge sådanne fristelser ud. Men muligheden for gevinst eksisterer for dem, der tør tage chancen.

Design

Designet af hjemmesiden for Bethard Sport er dejligt nem at navigere i. Du bydes velkommen dels af Zlatan Ibrahimovich, dels af en gul knytnæve som nærmest hamrer budskabet ind i hovedet på dig – Winners Dare More!

Her er ikke irriterende pop-ups og overflødigt lir. Du får, hvad du kommer efter og du finder det hurtigt. I et sort/gult farvetema diskes der op med sportsvæddemål, som vil tilfredsstille selv den mest kræsne sportsbetter.
Mere er der sådan set ikke at sige om den sag.

Kundeservice

Du behøver ikke brænde inde med spørgsmål til hverken det ene eller andet hos Bethard Sport. Du kan få fat i kundesupporten 24 timer i døgnet. Live chatten sørger for hurtig responstid – lige meget hvilken tid på døgnet, du måtte have brug for hjælp.

Du kan også vælge at skrive en e-mail, hvis du har ris, ros eller forslag til forbedringer.
FAQ-sektionen giver desuden svar på de mest almindelige spørgsmål.

Vind hvis du tør

Nu er det helt op til dig – er du en spiller med samme profil som Zlatan? Én, som tager chancer og ofte scorer jackpot på grund af sit store mod?

Eller måske er du mere at betegne som en hyggespiller, der ikke sætter det store på spil, men får masser af underholdning alligevel?

Begge spillertyper er selvfølgelig velkomne hos Bethard Sport. Du behøver slet ikke sætte hverken pensionsopsparing eller næste uges madbudget på spil for at få sjov og spænding.
Winners Dare More – vinderne på sportsbetting er dem, der hygger sig mest. Men selvfølgelig gør det da ikke noget, hvis man kan score sig en gevinst eller to!